Theatervoorstelling In Gods Naam

Hoe ga je in godsnaam met het leven om? In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal.

Bas neemt jou mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel onbegrijpelijkste boek ter wereld.

Deze theatervoorstelling is mogelijk gemaakt door Protestantse Kerk, mediahuis Nachtzon en door de onderlinge samenwerking van de Protestantse Gemeente Ter Holten, Olde- en Nijeberkoop, Heerenveen, Oldelamer en Oldetrijne en Akkrum.

De voorstelling vindt plaats op dinsdagavond 28 november in het Posthuis Theater in Heerenveen (Fok 78) en begint om 20.15 uur. De kaarten zijn te koop voor 5 euro per stuk waarbij je gratis iemand mag meenemen! De kaarten zijn te bestellen via info@pgakkrum.nl of bij Rijwielhandel Nijdam, Kanadeeskestrjiite 5, Akkrum. Voor vragen, bel, app of mail Ds. Ageeth of kijk op de site www.theateringodsnaam.nl/heerenveen.