Zaai, groei, bloei! Afsluiting thema “Samen Bouwen” 14 juli

Normaal gesproken zou deze dienst een overstapdienst zijn voor de kinderen van de kindernevendienst van groep 8 die naar de middelbare school gaan. We hebben alleen dit jaar geen overstappers. Daarom staat de gehele dienst in het teken van de afsluiting van het jaarthema ‘Samen Bouwen’. Er zal van alles te beleven zijn in deze dienst en we hopen dat we jong en oud mogen begroeten in de dienst!

Oproep

Dit jaar hebben we in verschillende zondagse diensten aandacht besteed aan het groeien in geloof en gemeenschap. De vraag is hoe bent u en ben jij gegroeid afgelopen seizoen?

In de dienst willen we een aantal mensen aan het woord laten komen die hier iets over willen vertellen in maximaal 1 minuut (de zogenaamde elevator pitch). Als u/jij dit wat lijkt, geef dit dan door aan ds. Ageeth. Vind je het niet fijn om dit te vertellen, dan mag je dit ook schrijven en mailen (ageeth.de.vries@kpnmail.nl of info@pgakkrum.nl) met naam en toenaam of anoniem. We horen graag van u en jou wat je dit afgelopen seizoen heeft geraakt, wat je bij is gebleven en waarin je bent gegroeid. Ook is het in deze dienst mogelijk om, als je dit nog niet eerder hebt gedaan, jouw steentje met naam toe te voegen aan het prachtige bouwwerk waarmee we zijn begonnen op de startzondag in 2023!