Er ligt een kleed over de avondmaalstafel, met daarop flacons verf in vele kleuren, de Paaskaars brandt. We lezen een tekst, een gedicht of een lied, soms uit de bijbel, uit een ander boek of de krant. Soms klinkt een lied van een moderne artiest. In stilte vragen we ons af… wat raakt me, wat stoort of boeit en ja welke vormen en kleuren passen erbij.
Heel persoonlijk geven we vorm aan wat er diep van binnen gebeurt. Als iedereen klaar is, gaan we weer in een kring zitten en delen we onze ervaringen, soms met een enkel woord, soms is het verhaal wat langer.
Zo nu en dan is de Terptsjerke omgetoverd tot atelier.

Schildert u ook eens mee ? Talent is niet nodig, kleuterschoolniveau is prima! Donderdagavond  28 oktober as. gaan we voor de eerste keer  ‘meditatief schilderen’, van 20.00 tot ca. 21.30 uur.
Een en ander is dit jaar ook nog gepland op 11 november en 9 december en gaat uit van de werkgroep Ontmoeting en Inspiratie.
Wil je meer informatie of je aanmelden? Neem contact op met Corrie Bark-Bakker (0566 84 87 38 of 06 284 67 550 of barkbakker@gmail.com). Nu ik als dominee met pensioen ben en ik Akkrum ben komen wonen, bied ik ook hier deze mooie vorm van je even bezinnen graag aan.