Geloof ontdekken

Binnen de kerk hebben we verschillende mogelijkheden om in gesprek te komen over levensvragen en christelijk geloof. 

Mensen van de Weg | Cursus

Iedereen is op zoek. Hoe ga ik om met stress? Met wie verbind ik me? Hoe wordt mijn omgeving mooier? Iedereen gaat hier op z’n eigen manier mee om.

Veel mensen vinden inspiratie in de weg die Jezus ging. In Mensen van de weg onderzoek je in tien avonden hoe hij het leven doorliep en welke keuzes hij maakte. Wat dreef hem? Hoe maakte hij verschil?

Mensen van de weg is niet discussiëren over ideeën: niemand weet het beter of slechter. Je onderzoekt met een groepje een belangrijke levensweg en vraagt je af of je daar wat mee kunt.

Ben je benieuwd naar hoe Jezus heeft geleefd en of dat ook jou kan inspireren? Dan is Mensen van de weg iets voor jou.

Op de hoogte blijven voor de nieuwe cursus? Stuur dan een email naar info@pgakkrum.nl

Huiskamer gesprekken

In de maand februari organiseren we gemeente breed diverse huiskamer gesprekken. Tijdens deze avonden gaan we in kleine groepen in gesprek over geloof. In het voorjaar van 2021 hebben we het over ‘het goede leven’

 

De data voor de huiskamergesprekken worden van tevoren bekend gemaakt.

Aanmelden voor de gesprekken kan door een email te sturen naar: info@pgakkrum.nl

Belijdenis gespreksgroep

De belijdenisgespreksgroep is voor gemeenteleden die geen belijdenis hebben gedaan. Als je deze gespreksgroep volgt mag je en kun je besluiten om belijdenis te gaan doen. Misschien dat je eerste reactie is dat je je wenkbrauwen fronst en denkt: dat is (nog) niets voor mij. Maar lees eens verder… Belijdenis doen? Of je wel of niet belijdenis gaat doen, beslis je niet op een achternamiddag. Daar moet je rustig over nadenken, daarvoor moet je meer te weten komen over het geloof, over God, over jezelf. Daar moet je eens met anderen over kunnen praten. In een serie van 5 gesprekken denken we na over de kern van het christelijk geloof. (lees meer)