Online Kerstnachtdienst en kerstviering 1e Kerstdag Akkrum

De Raad van Kerken Akkrum en de Protestantse Gemeente Akkrum nodigen u van harte uit om kerst te vieren en samen te ontdekken wat van waarde is voor u en uw omgeving, juist in deze tijd.

Er is een kerstnachtdienst op kerstavond en een kerstviering op 1e Kerstdag. Deze diensten worden gehouden zonder bezoekers en zijn te volgen via YouTube.

Kerstnachtdienst “Karige Kerst?” via YouTube
Op kerstavond donderdag 24 december kunt u de kerstnachtdienst volgen via een video op YouTube. De dienst vanuit de Terptsjerke in Akkrum wordt verzorgt door de Raad van Kerken Akkrum. Dominee Johannes van der Meer neemt u in zijn schriftlezingen en overdenking mee in het thema “Karige Kerst?”. De kerstliederen en muziek in de dienst worden verzorgt door organist Gerard van Norèl en het Jeugdkorps van de Harmonie Akkrum.

U kunt de opname bekijken vanaf donderdag 24 december 19.00 uur via deze link: Opname Kerstnachtdienst 2020 Akkrum

Kerstviering Terptsjerke 1e Kerstdag via livestream
Op kerstochtend vindt er een kerstviering plaats vanuit de Terptsjerke in Akkrum. Deze dienst wordt verzorgt door de Protestantse Gemeente Akkrum en is live te volgen via een videoverbinding op YouTube. Dominee Grietje Martens uit Oldeberkoop gaat voor in deze dienst en neemt u mee in het thema: “Zie, die ’t licht is in de nacht!” met schriftlezingen, mooie kerstliederen en een overdenking.

U kunt de dienst volgen via de livestream op vrijdag 25 december vanaf 9.30 uur via deze link: Livestream Kerstviering 1e Kerstdag Akkrum