Dienst in de feesttent 25 juni

Ook dit jaar organiseren we weer een dienst in de feesttent. Net als vorig jaar hopen we jullie op zondagmorgen te ontmoeten in de tent bij de passantenhaven. ’s Morgens hangt daar nog de geur van de gezellige dorpsavond van de vorige dag. Op die gezelligheid willen wij weer inhaken. De stoelen en tafeltjes staan weer klaar en de koffie staat te pruttelen. Ageeth de Vries, de nieuwe voorganger van PG Akkrum, gaat voor in deze dienst. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door gospelgroep Sjem.

Dit jaar is het thema: ‘Ga je mee?’ Stel je voor dat een onbekende tegen je zegt: ‘ga je mee?’ Wat zou je dan doen? Zou je meegaan? Of toch maar niet? Je kunt toch niet iedereen zomaar vertrouwen?
En wat als Jezus vraagt: ‘Ga je mee?’ Maakt dat alles anders? Laat je je meenemen?

Mattheus vertelt in zijn boek dat Jezus twee vissers weet te raken en zij gaan met hem mee. Dit is het begin van Gods wereldwijde beweging van geloof, hoop en liefde.

Kom naar de tentdienst op 25 juni. Denk mee, praat mee en zing mee! De koffie en thee staat klaar. De Raad van Kerken van Akkrum-Nes nodigt je van harte uit! Kom je ook?